انار مرغوب

انار مرغوب

انار مرغوب صادراتی

مرغوبترین انار صادرات ترشیز

انار از میوه های درختی می باشد که میوه آن اغلب با دانه ای قرمز و سفید و مابین این دو رنگ وجود دارد.

این میوه تقریبا در هر آب و هوایی و هر گونه شرایط خاکی رشد می کند به همین دلیل است که حدود بیست نوع مختلف انار در دنیا وجود دارد. انار در معدود کشورهای ایران ، افغانستان ، پاکستان ، عراق ، ترکیه کشت می شود به همین منظور جزء مرغوب ترین میوه ها محسوب می گردد و با خاصیت های درمانی که دارد جزء پر طرفدار ترین میوه ها می باشد. میوه این درخت که با نام انار شناخته شده است  و ایران در حوزه ی این محصول به عنوان بزرگترین تولید کننده دنیا محسوب می گردد تقریباً سالانه حدود ۸هزار تن انار تولید می کند.

انار به عنوان یک میوه بهشتی سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان است که علاوه بر ارزش غذایی بسیار، در درمان بیماریها و زیبایی پوست و استحکام دندان ها بسیار مفید است .این میوه که سرشار از ویتامین هایی مانند c، B2 و B1 و مواد معدنی مانند سدیم، فسفر، آهن، منیزیم و پتاسیم و ترکیبات قندی ساکارز، گلوکز، فروکتوز و همچنین اسیدهای مالیک و سیتریک است، و کلاً می توان گفت از تمام قسمت های این میوه می توان استفاده کرد ازجمله از پوست این میوه در صنعت داروسازی برای تولید دارو بهره گرفته می شود و از خود میوه در صنعت برای تولید آب میوه و کنسانتره استفاده می گردد.

انتخاب انار: در انتخاب انار، انواع سنگین تر آن بهتر است و پوست آن باید صاف ،شفاف ، نازک و بدون ترک باشد.

برای انتخاب انار سالم و انار مرغوب به چه نکاتی باید توجه کرد؟

تشخیص انار مرغوب، قبل از باز کردن و از روی ظاهر آن کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن این نکات می توانیم کیفیت انار را قبل از پوست کندن و خوردن آن تا حدودی تشخیص داد.

  • یکی از شرایطی که یک انار خوب و مرغوب را می توان از روی آن تشخیص داد از روی شکل ظاهر آن می باشد که باید بدنبال انارهایی باشید خیلی صاف و یکدست نباشند.
  • یکی دیگر از عوامل که به تشخیص انار مرغوب کمک می کند رنگ پوست انار است. انار در رنگهای مختلفی دیده می شود که از قرمز روشن تا سیاه و زرد می توان نام برد. انار رسیده و مرغوب را از روی نرمی و شکل چرم گونه پوست آن می توان تشخیص داد.

پوست نازک انار نشانه رسيده بودنش آن است و انارهاي پوست کلفت، هم خشکند، هم گس. دو راه براي تشخيص پوست نازک انار هست، يکي اينکه برآمدگي دانه هاي انار راز بشود. از روي پوستش لمس کرد و ديگر اينکه گلوي تاج انار باريک باشد. زیرا هر چه تاج انار کمر باريک تر باشد، بهتر است. انارهايي که تاجشان مثل يک استوانه است، پوست کلفتي دارند و هنوز کالند.

  • ضروری ترین کار برای تشخیص انار خوب و مرغوب باید انجام داد دقت به قسمت گلوگاه و گردنه ی انار است. اگر این قسمت، دارای سوراخ یا لکه های سیاه رنگ باشد؛ از انتخاب و خرید انار اجتناب کنید. زیرا مهم ترین آفت انار در صورت بروز آسیب جدی به آن وارد می کند؛ کرم گلوگاه می باشد. این آفت تاج انار را سوراخ کرده و از این طریق وارد آن می شود.

دقت کنید که اناری که خریداری می کنید؛ باید پوست سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشد. و بهتر است؛ پوست انار بدون آفتاب سوختگی باشد. در هر صورت، از خریدن اناری که بیش از نصف آن دچار آفتاب سوختگی شده است؛ پرهیز کنید.باید به این نکته توجه کرد که آب فراوان باعث ترک خوردن پوست انار در زمان رسیدن می شود.

  • یکی دیگر از ویژگی های انار خوب و مرغوب، نازکی پوست آن است.
  • اناری که سنگین تر از اندازه اش به نظر برسد، به این معنی است که دانه های آن پر آب بوده و این انار رسیده است.

اخبار مرتبط

  •   نوشته شده توسط :  
  •   دسنه مطلب :   اخبار
  •   تاریخ انتشار :  ۱۳۹۶/۱۲/۲۴