صادرات کشمش

صادرات کشمش

صادرات کشمش

صادرات کشمش

نحوه پخش کشمش:

کشمش محصولی است که از خشک کردن انواع انگور بدست می اید و دارای خواص زیادی می باشد .

نحوه پخش این محصول در کشور به صورت اینترنتی صورت می گیرد. اما برای صادرات کشمش باید به مواردی از قبیل نرخ ارز واقعی، میزان تولید کشمش ، قیمت صادراتی کشمش و قیمت های داخلی کشمش را نام برد که تاثیر زیادی بر افزایش صادرات کشمش دارد. توجه داشته باشید که ثبات قیمت بر بازار کشمش تاثیر گذار است و تجربه نشان می دهد بیشتر کشورها حاضر به تجارت با کشورهایی هستند که قیمت در انها از ثبات بیشتری برخوردار است.

نرخ ارز که جزء مواردی است که در صادرات کشمش تاثیر می گذارد زیرا هر چه این نرخ ارز بیشتر باشد تاثیر منفی بر بازار داشته و بر تقاضای این محصول تاثیر منفی می گذارد. پس در نتیجه باید نسبت نرخ ارز کشور رقیب را مورد بررسی قرار داد.

تاریخچه کشمش در ایران :

کشمش از محصولاتی است که تولید ان به ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد. کشاورزان در ایران با روشهای مختلفی دست به تولید این محصول می پردازند و از انواع مختلف انگور کشمش تولید می کنند که می توان گفت بهترین نوع کشمش در تاکستان های کاشمر تولید می شود

در کشور کشمش کاشمر به عنوان مرغوبترین کشمش در بسته بندي هاي ۳ کيلويي با نام کشمش سبز قلمي از شهرت زیادی برخوردار است و کيفيت بالا، رنگ و طعم کشمش کاشمر را در بازار در سطح بالايي قرار داده به طوري که جايگاه  واقعي خودش را در سطح ملی و جهانی پيدا کرده است.

گرچه کشمش از نظر حجم بعد از خرما قرار دارد ، اما جایگاهی که کشمش دارد بالاتر از خرما دددر بازارهای جهانی است. کشور ایران به عنوان بزرگ ترین تولید کننده کشمش در جهان است و به طور کلی کشورهای ترکیه و ایران و یونان ، ایالت متحده و شیلی بیش از ۸۰ درصد از صادرات کشمش را در دست دارند اما تنوع در تولید کشمش در ایران ان را در رتبه اول قرار داده است.

از بین ۸۵ نوع انگوری که در نواحی مختلف ایران تولید می شود، بهترین نوع انگوری که برای صادرات کشمش استفاده می شود انگور سفید بی دانه است.

مشخصات کشمش مرغوب:

کشمشی مرغوب است که بدون هیچ گونه آفت ، شن ، خاک و بدون بو یا مزه غیر طبیعی باشد . باید دقت کنید که میزان رطوبت موجود در کشمش نباید از ۱۸ در صد وزنی بيشتر باشد و بسته به روش تهیه ميزان انيدريد سولفور و دود گوگرد در آن نیز نبايد از ۲ در هزار وزنی بيشتر شود.

کشمش خوب از انگوری که حداقل ۸۰ درصد رسیده است به دست می آید. که برای تشخیص این موضوع باید به بافت کشمش و میزان شیرینی مزه و سایز آن توجه کرد. رنگ کشمش درجه یک باید حتی الامکان یکنواخت باشد که البته درجه یکنواختی به نوع کشمش و منطقه تولید آن و همچنین فرآیند تهیه کشمش ارتباط دارد. از دیگر پارامترهای کیفی کشمش که معمولا به فرآیند پاک کردن کشمش ارتباط دارد، تعداد کشمش دم دار، کشمش نارس، کشمش ریز، کشمش لهیده و کشمش شکرک زده است که در همه این موارد باید کمتر از تعداد تعریف شده استاندارد باشد و هر چه این اعداد کوچکتر باشد، فرآیند پاک کردن کشمش دقیق تر و بهتر بوده است

 

 

اخبار مرتبط

  •   نوشته شده توسط :  
  •   دسنه مطلب :   اخبار
  •   تاریخ انتشار :  ۱۳۹۶/۱۲/۱۶