کشمش پلوئی

کشمش پلوئی

شرکت صادرات ترشیز

شرکت صادرات ترشیز یکی از شرکت‌هایی است که سابقه طولانی در تهیه و تولید انواع کشمش از جمله کشمش پلوی دارد.این شرکت علاوه بر این صادرات انواع محصولات تهیه شده از انگور مانند:برگ انگور، شیره انگور،انواع کشمش و انگور تازه را در کارنامه صادراتی خود ثبت نموده است.علاوه براین زعفران و پسته نیز از محصولات صادراتی این شرکت به سراسر ایران و برخی کشورهای دنیاست. از ویژگی‌های این شرکت این است که بنا به درخواست مشتری نمونه محصولات شرکت را برای آنها میفرستد تا بعد از ازمایش و انتخاب برای خرید اقدام نمایند.ضمنا شما می‌توانید با تماس با شرکت از مشاوران ما مشاوره بگیرید.

 

کشمش پلوئی

کشمش پلوئی

کشمش

کشمش پلو از غذاهای دلخواه قسمت اعظمی از ایرانیان است. خاصیت گرم کشمش طبیعت سرد برنج را تعدیل می نماید. کشمش پلویی نوعی خاص از انگور است که با روشی خاص تبدیل به کشمش می‌شود.

کشمش محصول خشک شده انگور است . انگور به طرق مختلفی به کشمش تبدیل می‌شود. انگورهای متفاوت نیز کشمش‌های متفاوتی دارند. مثلا مویز از انگور سیاه و یا قرمز دانه دار تهیه می‌شود و کشمش پلوی هم از نوع انگور زردرنگ بدون دانه.

اگر اسم کشمش سبز قلمی کاشمر را شنیده‌اید، ممکن است کنجکاو شده باشید چرا این کشمش اینهمه مشهور است.

کاشمر نام کنونی ترشیز است. شهر کاشمر و حومه ان به داشتن باغات انگور مشهور است.بنابراین شرکت صادرات ترشیز علاوه بر صادرات محصولات محلی کاشمر نام قدیم انرا نیز زنده نگه داشته است.

تهیه کشمش به ظرافت خاصی نیاز دارد و ان نکته در این است که اب دانه‌های انگور قبل از پوسیده شدن ان کاملا گرفته شود.بنابراین کشاورزان باذوق تمام تلاش خودشان را می‌کنند این کار زودتر انجام شود.

کشمش افتابی: خوشبختانه کاشمر در منطقه بسیار افتابگیر قرار دارد و افتاب خراسان به اندازه کافی قدرت دارد تا به سرعت اب دانه‌های انگور را تبخیر کند.انگور را روی طناب‌ در افتاب پهن می‌کنند.یا انرا دانه دانه کرده روی پارچه سفیدی پهن می‌کنند.

کشمش سبز:کشمش سبز در اتاقهای تهویه دار خشک می‌شود،امروزه از پنکه برای سریع تر شدن تبخیر کمک می‌گیرند.

کشمش پلویی :کشمش پلوئی حاصل فروبردن انگور در تیزاب سلطانی است که باید حتما توسط افراد ماهر انجام شود چرا که دوز بالای استفاده از تیزاب برای مصرف کنندگان خطرناک است.میزان معینی تیزاب را در آب حل می‌کنند و خوشه انگور را داخل ان فرو برده و در افتاب اویزان می‌کنند.

 

برای مشاوره بیشتر با شماره زیر در تماس باشید

 

۰۹۳۹۰۸۲۷۰۴۹

اخبار مرتبط

  •   نوشته شده توسط :  
  •   دسنه مطلب :   اخبار
  •   تاریخ انتشار :  ۱۳۹۷/۰۸/۱۲