پسته
پسته
پسته این میوه خوشمزه،گرانبها و پرطرفدار درختی است که در کشورهایی مانند ایران،سوریه،ترکمنستان وغرب افغانستان میروید.از مغز این میوه در انواع شیرینی جات استفاده میکنند که قیمت شیرینی را بالاتر میبرد. پسته چربی خوبی دارد و کسانی که رژیم خامخواری دارند همه روزه باید مقداری از آن را با فندق گردو و بادام مخلوط نموده میل نمایند تا چربی بدنشان تامین شود.
پستهء ایران
ایران از معتبرترین کشورهایی است که پستهء صادراتی تولید میکند و صادرات پسته از قدیم ایام یکی از محصولات مهمش بوده است. مشهورترین پسته ایران پسته صادراتی رفسنجان و دامغان است اما در سالهای اخیر کشاورزان خراسان رضوی نیز اقدام به کاشت پسته در برخی شهرها نمودهاند که با وجود آنکه به شهرت پستههای فوق نیست اما به همان کیفیت میباشد. پسته اسامی مختلفی دارد مانند: کله قوچی،اکبری، احمداقایی . شرکت صادرات ترشیز یکی از شرکتهایی است که اقدام به صادرات انواع خشکبار از جمله پسته خوب و پسته صادراتی کرده است.ویژگی مهم شرکت صادرات ترشیز در این است که شما میتوانید برای خرید ابندا نمونه درخواست نمایید و بعد از امتحان نمونه سفارش خود را قید کنید. اگر خواهان پسته خوب ایرانی و یا پسته صادراتی هستید، درنگ نکنید و با ما تماس بگیرید.
خواص پسته:
اگر شما یک ماه به طور مرتب در حدود ده عدد پسته میل کنید کلسترول خونتان به طور قابل توجهی پایین میآید.
پسته خون ساز است و فقر آهن را در بدن ازبین میبرد.
برای معده مفید است و آن را تقویت میکند.
جوشانده پوست پسته برای ضد عفونی اندام های زنانه مفید است.
مقداری ویتامین ب6دارد که برای گیجی و افسردگی مفید است.
اسهال و اسهال خونی را درمان میکند.
زنان باردار با خوردن آن میتوانند بخشی از کلسیم و اهن مورد نیاز فرزند خود را براورده کنند.
مقدار سدیم پسته بسیار کم و در حدود صفر است.
برای چشم مفید است و بهتر است همراه با شبزیجات تازه میل شود.
قوای جنسی را تقویت میکند.
برای پوست مفید است.
کاهش اضطراب میدهد و خواب را منظم میکند.
میزان پتاسیم هر عدد پسته برابر با میزان پتاسیم یک عدد پرتغال است.
خام خواران معتقدند از پروتئین پسته میشود بجای گوشت استفاده کرد.
پوست پسته سرد و خود پسته طبیعتا گرم است.
پسته برای افزایش هوش فرزندان شما مناسب است.