کشمش صادراتی

کشمش صادراتی

 

تهیه کشمش کار اسانی به نظر می‌آید. بسیاری از مردم تصور می‌کنند اگر انگور رسیده و خوشمزه را روی پارچه‌ای پهن و در آفتاب بگذارند کشمش خواهند داشت. اگر چه مبنای این حرف درست است اما توجه به چند نکته ضروری است. مهمترین نکته در تهیه کشمش تهویه مناسب است. اگر دانه‌های انگور در محل مناسبی قرار نگیرند،معمولا فاسد می‌شوند.هوای باید از دوطرف خوشه انگور به خوبی جریان داشته باشد. حتما کشمش باید زیر و رو شود. نکته بعدی سیاه شدن کشمش‌هاست که اغلب مردم گمان می‌برند سیاه بودن آن از کیفیت کارشان کاسته و به خوردن آن کشمش علاقه‌ای نشان نمی‌دهند.حال آن که سیاه بودن خشکباری که به صورت خانگی تهیه می‌شوند اغلب عادی و به دلیل رسیدگی زیاد محصول است.

رنگ کشمش نشانهء چیست؟

کشمش‌ها با توجه به رنگشان به طور متفاوتی خشک می‌شوند. اگرچه سالم‌ترین آن‌ها کشمش افتابی است اما به دلیل آن‌که مردم معمولا رنگ سبز یا زرد طلایی کشمش را بیشتر می‌پسندند ، از خرید کشمش آفتابی غافل می‌شوند حال آن‌که اگر کشاورزان در تهیه کشمش دوز موادی مانند گوگرد یا تیزاب  که باعث خوشرنگی کشمش می‌شود را رعایت نکنند احتمال سرطانزا بودن کشمش هم زیادتر می‌شود. رنگ کشمش تیزابی زرد مایل به قهوه‌ای است.بنابراین بهترین خرید سالم‌ترین خرید برای کشمش هست. نگران رنگ قرمز کشمش افتابی نباشید مهم سلامت آن است. نوع دیگری از کشمش هم هست که در سایه و بدون مواد معدنی خشک می‌شود. طریقه کار به این صورت است که؛ کشاورزان قبل از آن‌که انگور کاملا برسد دیگر به باغ انگور خود آب نمی‌دهند تا انگور در اثر ابیاری و آبدار رسیدن ترک نخورد. سپس ان را با دقت فراوان از درخت می‌چینند و به اتاقی که به خوبی در آن تهویه صورت می‌گیرد آویزان می‌کنند. سپس به طور مداوم پنکه‌ها را روشن می‌گذارند تا آب دانه‌های انگور به مرور تبخیر شود. بعد از آن‌که دانهء انگور کم آب شد پنکه‌ها را خاموش و از تهویه اتاق به تنهایی استفاده می‌کنند. کشمش به دست آمده سبزرنگ است و معمولا انگور عسکری را به این صورت خشک می‌کنند. برخی هنگام خشک کردن این نوع انگور از گوگرد در فضای اتاق استفاده می‌کنند که موجب می‌شود کمی رنگ سبز به زرد مایل شود.

کشمش سیاه مقوی‌ترین و طبیعی ترین نوع کشمش است. بنابراین اگر انسان طبیعت گرایی هستید، برای خرید کشمش طبیعی از سه رنگ سیاه،قرمز و سبز آن بیشتر استفاده کنید.

خواص کشمش:

اغلب خاصیت‌های انگور در کشمش نهفته است. کشمش دارای مواد معدنی مانند آهن،کلسیم و پتاسیم ویتامین‌های فراوان از قبیلD,Bاست.دارای خاصیت انتی اکسیدان است و از تخریب سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند. از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. مصرف آن مانع یبوست می‌شود.از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

کشمش صادراتی :

ترکیه با 353تن و امریکا با 323تن دو کشور مهم  تهیه وصادر کننده کشمش هستند. ایران هم با122تن کشمش صادر کنندهء مهمی است. بیشتر محصول کشمش ایران به روسیه، استرالیا، فرانسه و انگلیس صادر می‌شود.

 

 

کشمش صادراتی

کشمش صادراتی

اخبار مرتبط

  •   نوشته شده توسط :  
  •   دسنه مطلب :   اخبار
  •   تاریخ انتشار :  2018/07/26